O nama

Naš moto

Samo stalno usavršavanje, profesionalizam na visokom nivou i predan rad mogu klijente učiniti zadovoljnim.

Dobrodošli u naš salon

Dragana Rincic

HAIR CLINIC je otvorio svoja vrata marta 2009. godine i za vrlo kratko vreme postao jedan od poznatijih i poželjnih salona u regionu.
Čist i udoban ambijent učiniće Vaše trenutke u salonu prijatnijim.
Boje u salonu i detalji izabrani su pažljivo da bi stvorili prostor koji je diskretan, elegantan i pre svega komforan.
Svaki trenutak proveden u našem salonu ostaviće Vam utisak potpune ispunjenosti vremena za koje će se pobrinuti ljubazno osoblje kroz šišanja, feniranja i ostale usluge.
Dok provodite vreme u našem ambijentu možete biti uvereni da se nalazite u rukama pravih profesionalaca.

Iskustvo

Dragana Rincic

DRAGANA RINČIĆ

OSNIVAČ I VLASNIK SALONA HAIR CLINIC

Dragana Rinčić je specijalista za šišanje, posebno kratke frizure.
Dvadeset godina iskustva u svetu frizera i želja za stalnim usavršavanjem Dragani daju neiscrpnu energiju kojom postiže sve – da prati svetske trendove, bude kreativna i ispuni visoke zahteve svojih klijenata.
Svoj rad je specijalizovala u salonima poznatih majstora i na stručnim seminarima.
Superiorni talenat, dobra vizija, oštro oko sa preciznim pokretima makaza i razumevanje želja svojih klijenata uz kvalitetne konsultacije, prilagodiće frizuru Vašim potrebama i načinu života.

Preparati

COIFFANCE PROFESSIONNEL

Osnovana 1970 fod. u Alzasu-France, laboratorija COIFFANCE PROFESSIONNEL je stvorena sa idejom da frizerima obezbedi proizvode visokog kvaliteta namenjene za profesionalnu uslugu farbanja, nege i stajlinga kose. Kvalitet proizvoda je rezultat preko 40 godina iskustva i naučnog istraživanja u oblasti nege kose.

Zbog toga što svi imamo drugačiju prirodu kose, COIFFANCE PROFESSIONNEL je dizajnirao nekoliko opsega nege i profesionalnih frizerskih proizvoda u cilju zadovoljenja tražnje kupaca. Godina 2008 je bila godina noviteta:
rezultati novih istraživanja obogatili su već postojeću ponudu. Laboratorija COIFFANCE PROFESSIONNEL svakodnevno prati rad profesionalaca i njihove zahteve donoseći im uvek inovativne proizvode.

Preparati COIFFANCE PROFESSIONNEL, proizvedeni u Francuskoj po svim standardima Evropske unije, prodaju se u 17 zemalja širom sveta a od 2011. godine profesionalna linija proizvoda je dostupna i u Srbiji.


ALFAPARF